Hem
Campinggrillar till husvagn och husbil
Grillar till husvagn & husbil - Husvagn-Svensson

Campinggrillar till husvagn och husbil

En campinggrill är den portabla grillen i smart format som låter dig skapa stora smaker på semestern. Fungerar lika bra i husvagnen, husbilen som sommarstugan. Kol- och gasolgrillar i flera modeller – Husvagn-Svensson har något för alla!

Campinggrillar från flera varumärken för husbil

Outdoorchef, Cadac och Royal Camping är några av de välkända varumärken som vi är stolta återförsäljare till. Campinggrillar från välkända tillverkare som håller högsta kvalitet och har optimerade funktioner som jämn fördelning av värme och god lufttillförsel för bästa resultat varje gång. Varje grill till camping har en imponerande låg vikt så att du lätt kan bära med dig den i husvagnen eller på stranden. Köp en bra camping grill och tillaga din favoritmat på semestern.     

Portabel klotgrill eller gasolgrill

Den eviga frågan: gasol eller kol? Campinggrill med gas kommer snabbt upp i rätt temperatur och är lätt att hålla en jämn stekgrad på. För en äkta grillkänsla väljer många campinggrill med kol som sprider god doft och känsla. Det finns inget som är rätt eller fel, välj det som du själv trivs bäst med!

Lätt att tillaga det mesta

I sortimenten finns klassiska campinggrillar av enklare modell och de som kommer med tillbehör som stekhäll, och lock som kan användas som kastrull. Det gör att en campinggrill kan användas för att tillaga det mesta. Grilla kött, fisk, grönsaker eller en god efterrätt i folie. Koka potatis eller gör en god sås till middagen. Produkterna är robusta och har samma funktioner som fullstora grillar.   

Hällmark stekhäll till husvagn

Att använda en stekhäll är mycket populärt. Gör en god wok, stek saftiga hamburgare eller laga goda bröd till frukost. En mångsidig produkt som enkelt får plats i din husvagn eller husbil. De kommer i ett komplett set och kräver minimalt med skötsel och omvårdnad.

Det finns 16 produkter.

Visar 1-16 av 16 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook