Hem
Husbilstält
Husbilstält - förtält till husbil

Husbilstält

Husbilstält
Semester med en husbil innebär stor frihet, att kunna åka land och rike runt för att upptäcka nya platser. Ett tält till husbilen gör att ni kan njuta av att sitta utomhus oavsett om solen steker eller regnet piskar mot taket. Tält för husbil kan liknas med ett extra rum där ni är skyddade från väder och vind.

Tält till alla husbilar
Samtliga modeller av förtält till husbilar som vi säljer är helt universal. Det vill säga att de fungerar till varje husbil tack vare en smart öppning på bak- eller framsida. I utbudet går det att hitta förtält till husbil för både sommar- och vinterhalvåret.

Montera förtält
Tältet för husbil monteras i den befintliga skenan avsedd för markis, plastclips i rännan eller i en J-skena. Alla husbilar har olika tillbehör varför det går att montera och fästa ett förtält på olika sätt. Utgå ifrån den modell på husvagn du har och beställ utifrån hur det kan fästas.

Sommar- och vintertält
Det är skillnad på förtält som används sommar och vinter. Modellerna för sommarbruk har stora fönster och generellt ett plattare tak. De är skapade för att sitta och umgås i. Vintermodellen har lutande tak för att snö ska glida av och är mer fokus på förvaring och fungera som en genomgång för att slippa få in all snö i husbilen.

Inred förtältet
Tält som används vintertid kan behöva lite smarta förvaringslösningar. Plats för skidor och pjäxor, skoteroverall och hjälmar. Kommer ett förtält framför allt användas under sommaren blir det mer en social plats att mötas. Sittplatser och mysig belysning kan då stå i fokus. Mysiga solcellslampor eller led-belysning är populärt då det är betydligt mindre brandrisk än levande ljus. Vi på Husvagn-Svensson står gärna till tjänst att hitta det bästa förtältet till husbil för dig.

Aktiva filter

Följ oss på Facebook