Hem
Markistält / Front & väggar
Markistält till husvagnar & husbilar

Markistält / Front & väggar

Markistält med front & väggar

Markisen skyddar från sol och regn som kommer ovanifrån vilket blir en naturlig samlingspunkt runt din husvagn eller husbil. Markistält med front och väggar skapar ett helt rum där ni är skyddade från vind och kan umgås oavsett om regnet vräker ned utanför eller solen skiner från en klarblå himmel. Husvagns-Svensson har ett brett utbud av markistält till husvagn och husbil. 

Stabila väggar till markistält

Planera för många härliga stunder i ett markistält. Stannar ni en snabbis kan det räcka med att bara fälla ut markisen för få skugga från solen. Är det blåsigt och lite kyligt finns ändå möjlighet att montera upp väggar och bygga upp tältet. Skapa ett uterum att trivas i och upptäck hur enkelt det är att använda ett markistält.

Dragkedja och zip-funktion

Att sätta upp ett markistältet till husvagnen eller husbilen går snabbt genom smarta funktioner som dragkedja och zip-funktion. Väggarna fäst i de skenor som redan finns på ditt fordon. Ingen borrning behövs utan hela funktionen är smart genomtänkt för ett enkelt campingliv.

Lätt att hantera

Markiserna är väldigt lätt att hantera. Det finns modeller av dessa tält som rullas ihop och lämnas kvar på din husvagn när det är dags att rulla vidare mot nya äventyr. Genom att slippa förvara ett stort tält i husvagnen frigörs plats till annat. Väggarna monteras snabbt upp och det kan göras av en person.

Storlek på markistält 

Utgå från den monterade markisen på husvagnen eller husbilen för att ta reda på storleken för front och väggar. Det finns flera färger och storlekar att välja mellan och vi på. Väggarna har stora fönster som ger mycket ljusinsläpp vilket ger en bra känsla av rymd och ökad trivsel. Husvagns-Svensson hjälper gärna till att hitta rätt modell för just dig.

Det finns 16 produkter.

Visar 1-16 av 16 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook