Hem
Rengöring
Tankrengöring: vattenfilter, biocool

Rengöring

Tillbehör för rengöring av vattentank husvagn & husbil

Ta hand om husbilen och husvagnen på bästa sätt. Det finns ett stort utbud av rengöringstillbehör som används både invändigt och utvändigt i fordonet, såsom vattenfilter för att ha bra dricksvatten eller tankrengöring till husvagn för att få bort dålig lukt och bakterier. Husvagn-Svensson säljer ett brett sortiment med bra produkter. Rengör med dem innan husvagnen ställs undan för säsongen samt löpande efter en tids användning.

Tankrengöring till husvagn

I husvagnen finns det flera tankar att ta hand om. Det är bl.a. dagvattentanken, där dricksvatten finns samlat. Till den går det att ansluta ett vattenfilter för husbil. Vattenfilter och vattenrenare bidrar till att minska antalet bakterier. Tänk på att dessa produkter rekommenderas att bytas ut en gång om året för att garantera en hög kvalitet. Ett annat alternativ för att få bra dricksvatten är att använda clean water-tabletter. En tablett klarar av att rena 1250 liter vatten, vilket räcker i för mer än de flesta vattentankar som finns.

Hitta rätt vattenrening

Idag finns det en rad olika metoder för vattenrening. Det finns ingen som är mer rätt eller fel – det handlar om att prova sig fram och hitta det som fungerar bäst för dig. Viktigast är att det finns tillgång till rent och fräscht vatten under resan. Kontakta gärna oss på Husvagn-Svensson för att hitta rätt bland våra många produkter.

Andra typer av rengöring

Utvändigt är det viktigt att tvätta av hela fordonet med jämna mellanrum. Har det börjat att uppstå mögel finns särskild tvätt mot svartmögel. Den kan användas på alla ytor, även textilier och förtält. Antifrostvätska kan användas för både färskvatten- och toalettsystem. Vätskan förhindrar risken att systemet fryser under vintertid. Avloppsrensare kan också vara bra att ha med om det uppstår ett stopp. Att hålla husbilen och husvagnen i gott skick är enkelt med hjälp av rätt produkter. Vi på Husvagn-Svensson har alla tillbehör som krävs för ett enkelt liv med husvagn och husbil!

Det finns 10 produkter.

Visar 1-10 av 10 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook