Tv

TV för husvagn och husbil

En husvagns-TV låter er ha härliga filmkvällar så ofta ni önskar. När regnet smattrar på rutorna kan det vara skönt att bara ta det lugnt inomhus och se en bra serie. Husbils-TV:n är dessutom anpassad för att klara av det tuffa campinglivet. Husvagn-Svensson säljer TV-apparater och tillbehör i flera storlekar. Välkommen att upptäcka det breda utbudet hos oss.

Tålig TV i husvagn

I en husvagn eller husbil som rullar längs med vägen uppstår det mycket vibrationer. Dessa vibrationer gör att en husbils-TV måste vara tillverkad för att klara av det lilla extra. I sortimentet finns produkter som är tillverkade för att stå emot vibrationer utan att påverkas. Det är därför det inte är optimalt att ta med en vanlig TV hemifrån in till husvagnen eller husbilen. 

Olika storlekar på camping-TV

Det finns flera tum och storlekar på en TV som är avsedd att placeras i en husbil eller husvagn. Generellt är dessa TV-apparater betydligt mindre än de som vi vanligen väljer att använda i hemmet, eftersom utrymmet är begränsat. Mät alltid noggrant den plats där en TV är avsedd att placeras.

Smart TV

Många TV-apparater är idag av modellen smart-TV. En smart-TV i husvagnen innebär att den är utrustad med olika appar. Apparna, som exempelvis Netflix, gör att det är otroligt enkelt att titta på TV i husvagnen och samtidigt ha tillgång till ett enormt utbud. Att koppla upp till en dvd-spelare eller annan utrustning är inte längre ett måste.

Tillbehör till husvagns- eller husbils-TV:n

I butiken finns alla tillbehör som krävs för att komma igång och använda en TV i husvagnen eller husbilen fullt ut. Antenn och fästen, modulkort och TV-fästen är några exempel på produkter. Vi har allt som krävs för att kunna se både TV och film under semestern i din husbil eller husvagn på ett bekvämt sätt.

Oyster
18 080,00 kr

RING FÖR LAGERSTATUS: 0510- 22270

• För dig med tv fram och bak i husbilen eller husvagnen.

• Enkel, lätt och intuitiv att manövrera

• Helautomatisk satellitsökning, hittar satelliter på 30 till 60 sekunder

• LEM-teknik: Söktidsförkortning (antennen söker i senast inställda lutningsvinkel)

• Fälls automatiskt ner vid fordonsstart

• Uppställningsarm för extra förstyvning vid stark vind

LTC
3 356,00 kr

 LED-TV passar såväl i båten, husvagnen som i köket eller sovrummet.De drivs med både 12 & 230 volt vilket gör att det inte finns några begränsningar för dess placering.