Filter

Leverantör

Färg

Pris

495 kr - 27000 kr

Tv

Tv som drivs med både 12 & 230 Volt

Våra Camping LED-TV passar såväl i båten, husvagnen som i köket eller sovrummet. Drivs med både 12 & 230 Volt vilket gör att det inte finns några begränsningar för dess placering. Samtliga är utrustade med DVD-spelare, USB och HDMI.

Våra tv-fästen är Vesa 100x100 mm

Välj ditt tv-fäste (tv-hållare) efter pla...

Mer
 • Satellit
  Satellit

  Se på svensk tv utomlands!

  Med en helautomatisk parabol ser du dina favorit program på Canal Digital, Viasat och SVT World genom bara ett enda knapptryck. 

  Oyster parabol

 • Tv Antenn
  Tv Antenn

  Efter regn kommer solsken!

  Men under regnet kan de vara skönt att sitta inne i husbilen, husvagnen eller båten och se på tv och då vill man givetvis ha en bra mottagning på den kanal man ska titta på.

  En Tv-antenn fungerar alltid bäst på stång.

  Genom att få upp tv-antennen en bit över taket reducerar man problem med mottagning, svag- signal och störningar. Även om man har en runtom strålande tv antenn ska man tänka på att inte stå bredvid ett träd, vägg eller berg  i den riktningen man ska fånga upp signalerna ifrån. 

  Antennförstärkare

  Denna används för att stärka signalen och ge en bättre bild. Nyare antennförstärkare finns även som 12v vilket innebär att du inte behöver tillgång till 230v ström. En del antenn-förstärkare har även justerbar förstärkning.

Visar 1 - 18 av 18 objekt
Visar 1 - 18 av 18 objekt

Meny