Hem
Camping-möbler

Camping-möbler

Husvagnsmöbler utformade för campinglivet

Campingmöblerna är A och O på dina resor med husvagn eller husbil. Med bekväma sittplatser och bord som är lätta att båda vika upp och förvara blir tillvaron så mycket skönare. Du kan välja mellan en mängd olika snygga husvagnsmöbler som passar perfekt när du är ute på vägarna.

Husvagnsmöbler ute och inne

Ta en titt på urvalet av campingmöbler hos Husvagn-Svensson och hitta de perfekta möblerna som gör dina utomhusäventyr ännu roligare! Vi har flera sorters campingmöbler att välja mellan, bland annat bord, stolar och till och med pallstolar. Flera av våra möbler är utformade för att vara lätta och enkla att förvara, vilket gör dem utmärkta för resor med husvagn eller husbil. Dessutom passar de lika bra i ditt fordon som i förtältet eller på stranden. Vi har både ute- och innemöbler för dig, oavsett om du campar i tält, husbil, husvagn eller villavagn.

Lättviktsmöbler med oanade förvaringsmöjligheter

Det finns olika typer av campingmöbler och det är viktigt att välja de som passar dina behov. Om du reser med husvagn eller husbil har Husvagn-Svensson ett stort urval av lättförpackade och -förvarade möbler, bland annat campingbord, stolar och pallstolar. De flesta är enkla att fälla ihop och förflytta dit du vill. Våra campingbord är till exempel utmärkta alternativ för att äta eller arbeta, medan stolarna är underbara för att koppla av i solen med. Vi erbjuder även skrindor som du snabbt kan fälla upp och använda när du ska ta med dig mycket saker från husvagnen eller husbilen.

Campingmöbler för alla sorters uteliv

Ta till vara på sommaren eller välkomna hösten med de perfekta möblerna. Välkommen att höra av dig till oss om du har frågor om våra husbil- och husvagnsmöbler, eller besök vår butik i Lidköping för att se dem på plats!

Det finns 100 produkter.

Visar 1-18 av 100 objekt
Aktiva filter

Referens: 50261

Isabella

Uttagstorn

Pris 588,00 kr
Mer
Varan är slut

Följ oss på Facebook