Hem
Varmvattenberedare till husvagn och husbil
Varmvattenberedare - Truma & Alde - Husvagn-Svensson

Varmvattenberedare till husvagn och husbil

Installera en varmvattenberedare i husvagnen eller husbilen för att kunna ta en varm dusch eller ha varmt vatten till disken. Det finns flera modeller och storlekar beroende på vilket behov du har. Husvagn-Svensson är återförsäljare till varmvattenberedare från flera olika tillverkare.

Olika typer av varmvattenberedare

Vid val av varmvattenberedare finns det tre typer att välja mellan. De som drivs på el, gasol eller en kombination av dessa två. Elpatron kräver att husvagnen är ansluten till någon form av elförsörjning men bibehåller en jämn temperatur över tid. Gasoldriven varmvattenberedare kan användas var som helst, men värmer istället upp vattnet i samband med att det ska användas. Dagens moderna alternativ är driftsäkra och har en låg energiförbrukning oavsett hur de värms upp.

El- och gasoldriven varmvattenberedare

En varmvattenberedare för camping och livet i husvagn som är kombinerad med el- och gasoldrift ger valfrihet att använda den på båda sätt. Perfekt för att kunna använda varmvatten oavsett var du stannar, vilket ger större möjligheter att fricampa.

Varmvattenberedare från kända varumärken

I sortimentet hittar du kända varumärken som Truma, Alde, Dometic. De flesta av produkterna är avsedda för att vara en fast installation. Placeras och installeras på en plats i nära anslutning till exempelvis dusch eller kök. Det finns olika kapaciteter som betyder att de rymmer olika stora mängder vattenvolym. En av större modell innebär att fler kan duscha och att varmvattnet räcker längre.   

Portabel varmvattenberedare för varje tillfälle

Ett alternativ till en fast installation är att välja en portabel modell. Med en portabel varmvattenberedare är du alltid redo, oavsett om det är i husvagnen, husbilen på båten eller campingen. Det är ett helt mobilt system som levereras komplett med pump och kontakt. Ansluts till gasol och börjar genast att värma vatten. 

Aktiva filter

Följ oss på Facebook