Hem
Spillvatten
Spillvattentank husvagn & husbil

Spillvatten

Spillvattentank till husbil & husvagn

Allt vatten som spolas från dusch eller i köket behöver samlas upp i en behållare. Diskmedel, schampo och liknande ska inte släppas rakt ut i naturen. Därför finns det flera typer av spillvattentankar till husbil och husvagn. Dessa samlar upp allt vatten som sedan enkelt kan tömmas på anvisade platser. De finns i flera storlekar för att passa så många husbilar och husvagnar som möjligt.

Samla avfallsvatten i gråvattentank

Avfallsvatten, d.v.s. vatten som på något sätt är förorenat och därför inte får släppas ut i naturen, går också under benämningen gråvatten. Genom att samla allt gråvatten i en tank skapas en enkel hantering. Till exempel har Fiammas spillvattentank hjul och handtag, vilket gör det enkelt att dra med sig för att tömma. De är utformade för att passa in i de flesta fordon, men det är alltid viktigt att mäta utrymmet där de kommer att placeras innan du köper din modell. En bra och kraftig tank som är tillverkad för att användas dagligen under vistelse i husvagn och husbil går att använda året runt!

Välj rätt storlek

Spillvattentank till husvagn finns i flera storlekar. Det innebär att de rymmer olika mycket volym av vatten. Större volym innebär att den mer sällan behöver tömmas. Förbrukas mycket vatten vid dusch och disk är det klokt att välja en större tank. Går det inte åt så mycket vatten räcker det med en i mindre volym, då den är enklare att hantera och väger mindre när den är fylld.

Tillbehör till spillvattentank

Husvagn-Svensson har ett brett utbud av tillbehör till vattentank för husvagn och husbil, såsom olika rengöringsmedel för att hålla tanken ren och fräsch och reservlock till tanken, samt vattenlås, diskproppar och annat som bidrar till att hantera spillvatten på bästa sätt. Spillvatten kommer att uppstå vid användning av husvagn eller husbil. Det finns många smarta produkter som förenklar hanteringen av det.

Det finns 12 produkter.

Visar 1-12 av 12 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook