Hem
Takluckor
Takluckor husvagn & husbil

Takluckor

Takluckor för husvagn och husbil

Många av dagens husvagnar har taklucka och det är lätt att förstå varför. Taklucka i husvagn erbjuder goda möjligheter till ventilation och kan också vara en bra källa till ljusinsläpp. Husvagns-Svensson säljer både kompletta takluckor och tillbehör som behövs vid både installation och underhåll.

Brett sortiment av takluckor

Det finns flera modeller av takluckor att välja mellan i sortimentet. Börja med att bestämma hur stor taklucka du vill montera in. Taklucka till husbil och husvagn finns i både små och stora varianter. Välj storlek på takluckan utifrån modell på husvagnen. En liten modell kan kräva en mindre taklucka, vilket är bra att tänka på. Att installera även en liten takluckesats i husbilen kan göra stor skillnad för inomhusklimatet. Inför köpet av taklucka rekommenderar vi att du noga mäter upp invändigt för att få en uppfattning om hur stort det kommer att bli. Den moderna utformningen på många takluckor är mycket aerodynamisk, vilket gör att ingen spoiler krävs.

Klart eller färgat glas

Takluckorna kan ha både klart och färgat glas. Ett klart glas ger mycket ljusinsläpp, vilket kan ge en känsla av större rymd i husbilen. Färgade glas passar om fönstret är nära sovplatsen. Då blir det inte lika ljust under den svenska sommarnatten. Till takluckor med klart glas finns det mörkläggningsgardiner att köpa vid behov. 

Tillbehör och tillval

Många av takluckorna går att utrusta med motorassistent som gör att du kan öppna och stänga takluckan via en fjärrkontroll. Enkelt och bekvämt på en och samma gång. Andra tillbehör som kan vara bra att ha är tätningsmedel, myggnät och olika ventilationslösningar. Täta husvagnens taklucka behöver göras ordentligt vid installation, men tätningen behöver även kontrolleras på årlig basis. Med tätningsband är det enkelt att få det riktigt tätt för att undvika det läcker in vatten.

Det finns 36 produkter.

Visar 1-18 av 36 objekt
Aktiva filter

Referens: 20260

Myggnät

Pris 127,20 kr
Mer
Varan är slut

Följ oss på Facebook