Hem
Laddare / Omvandlare
Spänningsomvandlare husvagn & husbil

Laddare / Omvandlare

Laddare och omvandlare till husvagn och husbil

Laddare gör det möjligt att exempelvis underhållsladda batteriet under vinterhalvåret och omvandlare kan användas för att förvandla cigarettändaruttaget till ett USB-uttag för att ladda mobiltelefoner. Dessa är bara några av alla produkter som underlättar och får batteriet att må bra som vi erbjuder. Husvagn-Svensson har ett brett sortiment och vi hjälper gärna till att rekommendera passande tillbehör till er för ett bekvämare liv längs med vägen.

Batteriladdare till husbil

När husbilen eller husvagnen inte används kommer batteriet att ladda ur. Under den kalla årstiden sliter det väldigt mycket på batteriets hälsa. Som tur är finns det bra batteriladdare att koppla på. De underhållsladdar hela tiden och visar om batteriet är helt urladdat eller fulladdat. De drar väldigt lite ström och kan förlänga livslängden på ett batteri avsevärt. Vi erbjuder helautomatiska batteriladdare som är kortslutningssäkra och därför lämpar sig bra för exempelvis husbil.

Omvandlare till husvagn

Det finns flera typer av omvandlare som förvandlar 12v till 220v att använda i husvagn och husbil: från mindre modeller som gör det möjligt att ladda mobiltelefonen under körning till stora omvandlare att installera invändigt i husvagnen. En större omvandlare gör det möjligt att använda hushållsapparater, lampor, fläktar och mycket mer. Spänningsomvandlare på 12v till 230v kan användas till de flesta 230v-produkter. Att omvandla den effekt som husvagnens batteri levererar till mer volt är bekvämt och husvagnen kan då nyttjas fullt ut med el.  

Enkel att installera

En omvandlare är enkel att installera och säker att använda. Den rekommenderas att installeras så nära husvagnens batteri som möjligt. På så sätt minskas behovet av långa kablar. Att konvertera 12v till 220v är något som ett friskt batteri till husvagn och husbil ska klara av utan problem. Om batteriet snabbt laddar ur är det dags att se över hur batteriets hälsa är, kanske är det dags att byta ut till ett nytt.

Det finns 10 produkter.

Visar 1-10 av 10 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook