Hem
Tält & Tillbehör

Tält & Tillbehör

Förtält till husvagnar

Husvagnsförtält är en naturlig samlingsplats som både utgör matplats, förråd och ett utrymme att umgås i. Ett extra rum till husvagnen som utgör ett skydd både för sol och regn för hela familjen. Husvagns-Svensson har ett brett sortiment av förtält till husvagnar för alla årstider och alla typer av tillbehör.

Hitta rätt förtält

Det finns många typer av förtält att välja mellan, allt för att du ska kunna hitta den bästa lösningen. Sommar-, vintertält och lufttält. De har olika egenskaper beroende på användningsområde. Exempelvis har förtält avsedda för vinterbruk kraftigare tältstänger som klarar av vikten från snön. Alla förtält finns i flera olika storlekar och former för att passa era behov. För att hitta en passande modell till din husvagn behöver du veta vilka A-mått den har. Välj sedan hur djupt förtält du önskar – ett djupt förtält skapar mer yta men blir även tyngre och större att hantera varje gång det ska monteras upp och ned.

A-mått

Det vanligaste är att utgå från det så kallade A-måttet. A-mått mäts från marken, genom hela skenan till förtältet och ner i marken igen. Använd det måttet för att vara säker på att förtältet kommer och passa. Är du osäker kan du alltid kontakta tillverkaren för att garanterat få ett korrekt svar. 

Vindskydd och andra tillbehör

Till förtälten finns det mängder av tillbehör att välja på. Vi säljer många typer av reservdelar som tältpinnar, extra stänger och spännband. Här går det också att hitta vindskydd som passar perfekt till husvagnar. Skapa en egen liten oas vid husvagnen med hjälp av ett vindskydd. Insynsskydd vid solning och lä från vinden. 

Med drygt 60 år i branschen har Husvagns-Svensson lång erfarenhet av det som rör husvagnar. Behöver du tips och råd är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller telefon!

Det finns 246 produkter.

Visar 1-18 av 246 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook