Filter

Leverantör

Färg

Pris

0 kr - 76905 kr
Tält & Tillbehör

Förtält till husvagnar

Husvagnsförtält är en naturlig samlingsplats som både utgör matplats, förråd och ett utrymme att umgås i. Ett extra rum till husvagnen som utgör ett skydd både för sol och regn för hela familjen. Husvagns-Svensson har ett brett sortiment av förtält till husvagnar för alla årstider och alla typer av tillbehör.

Hitta rätt ...

Mer
 • Lufttält
  Lufttält

  * Viktig information vid köp av ett av Kampas tält

  Vid köp av ett Kampa tält skall medföljande garantisedel alltid fyllas i och skickas in till angiven adress.

  Uppblåsbara tält för husbil och husvagn

  Inga tunga och klumpiga stativ
  Uppblåsbara tält har på kort tid blivit mycket populära. För dig som ofta förflyttar din husvagn eller husbil innebär produkten stora fördelar. Fördelarna är flera. T ex slipper man de tunga och klumpiga stativen av metall eller glasfiber, istället reses tältet snabbt och smidigt med en luftpump.

  Högtrycksslangar
  Stativen har ersatts av uppblåsbara högtrycksslangar som pumpas upp för hand eller med en elektrisk pump. Alla sektioner blåses upp samtidigt via ett centralt munstycke på Kampas tält.  Det går snabbt att sätta upp eller ta ner lufttält, vilket gör dem särskilt lämpliga för dig som ofta flyttar ditt fritidsfordon

 • Sommartält
  Sommartält

  Sommarförtält
  Sommarmånaderna är verkligen den tid på året då husvagnen används som mest. Det är enkelt att koppla ihop husvagnen och bilen för att ge sig ut efter vägarna. Några husvagnsentusiaster utgår från en väl planerad rutt och andra är mer spontan och stannar där det för dagen känns bra. Ett sommarförtält skapar mer utrymme och öppnar upp för trevliga stunder tillsammans.

  En naturlig samlingsplats
  Ett förtält till husvagenn för sommarmånader brukar bli ett kombinerat mat- och vardagsrum, liksom erbjuda möjlighet till extra förvaring. Det är en skyddad plats från regn, vind och mygg som hjälper till att skapa mysiga stunder en sensommarkväll.

  Inred förtältet på ett mysigt och ombonat sätt. Rejält med sittplatser och smart förvaring är något som förtälten ofta används till.

  Plats för hela familjen
  Förtält finns i alla varianter – stora och små, långa och korta, med litet eller stort djup. Ett litet och smidigt förtält till husvagn för den ensamme camparen eller ett stort som rymmer hela familjen. Här finns ett brett utbud av förtält för alla behov.

  Förtält för alla tillfällen
  Det finns förtält till husvagn för alla, oavsett om du byter uppställningsplats varje dag eller är långliggare och har samma plats år efter år. I vårt breda utbud kan du både hitta ett förtält som går snabbt att montera upp och ned samt långliggartält som står uppmonterade året runt.

  Sommartält vs långliggartält
  Ett sommartält är tillverkat för sommaren och klarar inte av tyngden från snön. De har oftast stora fönster med mycket ljusinsläpp och skyddar bra från regn och vind. Långliggartälten blir mer som en extra byggnad till husvagnen och är tillverkade för att stå uppe, exempelvis har de ofta ett lutande tak så snö inte blir kvar på taket. Ett långliggartält är fristående så det går att flytta husvagnen men låta tältet stå kvar medan ett sommartält monteras på husvagnen.

 • Vinter / Universaltält
  Vinter / Universaltält

  Ett universaltält för dig som ofta byter plats
  Fördelar med en universaltält är många. Det tar upp mindre utrymme i packat tillstånd och väger mindre än traditionella förtält. En universaltält finns även för vinterbruk, vilket innebär att det är gjort i en högre kvalitet och har ofta mindre eller inget skärmtak. Detta minimerar risken för skador orsakade av storm eller snö.

  En universaltält kan användas till husvagnens skena i toppen, medan sidorna pressas mot vagnsidan och fästes med skumgummikuddar och stödstänger. Detta är antingen ett tillägg eller ingår i vissa modeller.Vi har ett stort utbud av universeltält och kan vägleda dig att göra rätt val.

  Vintertält förlänger campingsäsongen
  För campare som gillar campinglivets vinter nöjen, har vi alltid ett stort urval av vintertält. Vintertälten skiljer sig från de vanliga förtälten eftersom de produceras i en extra kraftig kvalitet, samt med extra tjocka tältstänger. De flesta vinter förtälten är antingen gjorda av PVC eller en blandning av akryl eller polyester, med andra ord så kombinerar man sommar och vinter i ett vinter förtält. Vintercamping blir mer och mer vanligt eftersom husvagnar/husbilar förbättras med extra isolering, golvvärme och vintertält som är speciellt framtagen för ändamålet.

 • Husbilstält
  Husbilstält

  Husbilstält
  Semester med en husbil innebär stor frihet, att kunna åka land och rike runt för att upptäcka nya platser. Ett tält till husbilen gör att ni kan njuta av att sitta utomhus oavsett om solen steker eller regnet piskar mot taket. Tält för husbil kan liknas med ett extra rum där ni är skyddade från väder och vind.

  Tält till alla husbilar
  Samtliga modeller av förtält till husbilar som vi säljer är helt universal. Det vill säga att de fungerar till varje husbil tack vare en smart öppning på bak- eller framsida. I utbudet går det att hitta förtält till husbil för både sommar- och vinterhalvåret.

  Montera förtält
  Tältet för husbil monteras i den befintliga skenan avsedd för markis, plastclips i rännan eller i en J-skena. Alla husbilar har olika tillbehör varför det går att montera och fästa ett förtält på olika sätt. Utgå ifrån den modell på husvagn du har och beställ utifrån hur det kan fästas.

  Sommar- och vintertält
  Det är skillnad på förtält som används sommar och vinter. Modellerna för sommarbruk har stora fönster och generellt ett plattare tak. De är skapade för att sitta och umgås i. Vintermodellen har lutande tak för att snö ska glida av och är mer fokus på förvaring och fungera som en genomgång för att slippa få in all snö i husbilen.

  Inred förtältet
  Tält som används vintertid kan behöva lite smarta förvaringslösningar. Plats för skidor och pjäxor, skoteroverall och hjälmar. Kommer ett förtält framför allt användas under sommaren blir det mer en social plats att mötas. Sittplatser och mysig belysning kan då stå i fokus. Mysiga solcellslampor eller led-belysning är populärt då det är betydligt mindre brandrisk än levande ljus. Vi på Husvagn-Svensson står gärna till tjänst att hitta det bästa förtältet till husbil för dig.

 • Förtältsmattor
  Förtältsmattor

  Skulle du inte välja att ha golv i din lägenhet eller hus?

  Skapa helhetskänslan till ditt förtält
  Förtältsmatta är kanske ett måste för att få ett trevligt förtält. De ger en helhetsbild till ditt uterum utanför husvagnen och ett skönare "golv" att gå på. De blir betydligt lättare att hålla rent från gjord och gräs / sten och grus. Välj en färg som passar ditt förtält och husvagn för att få till ett snyggare utseende.

  Finns i många längder och djup för att de ska passa just ditt förtält.

 • Övriga tält
  Övriga tält

  Enkelt Smidigt och riktigt kul!

  Perfekt för vandrare eller så kallade endagscampare
  För att campa behövs inte husvagn, stuga eller husbil. De allra vanligaste sättet är att tälta. Moderna tält avsedda för övernattning har ofta två skikt av tältduk, ett yttertält som skydd mot regn och vind och ett innertält som skydd mot luftdrag och insekter. Tältdukens utförande varierar beroende på tålighet mot regn, hållbarhet, pris, vikt med mera. Vid tältets ingång finns ofta ett område täckt av bara yttertältet, ett förtält, även kallat absid, där vandrare och campare kan placera sin packning och även laga mat. Tältduken förankras i de flesta fall i marken med tältspik/tältpinnar, ofta även med tältlinor mellan tältduken och tältspiken. Uppstagning sker med tältstänger. De minsta tälten rymmer en person och kallas enmanstält och de lättaste väger bara några hundra gram.

  Innertält för förtält och förvaringstält
  Vet du att du kommer ha övernattningsgäster men får inte plats i husvagnen eller husbilen. Ta del av utrymmet i förtältet och gör ett extra övernattningsrum. Förvaringstältet är precis som de låter. Alltså till för förvaring som du inte vill ha i husbil, husvagn eller förtält för stunden.

 • Tillbehör & reservdelar
  Tillbehör & reservdelar

  Reservdelar tält
  Husvagns-Svensson har ett stort utbud av reservdelar till tält. Hård blåst, ålder och andra faktorer kan göra att det finns behov av att byta ut delar ditt tält. Köp inte ett helt nytt utan få det befintliga att fungera många år till – bra för både plånboken och miljön.

  Ett stort utbud av reservdelar
  Välj bland spännband, extra stänger, tält- och stativväskor, tältpinnar, tältstångsbeslag och övriga reservdelar. Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till just ditt tält hjälper vi gärna till – med snart 60 år i branschen har vi lång erfarenhet av allt som rör husvagnar och dess tillbehör.

  Utbytbara delar
  Idag tillverkas tält med fokus på att kunna byta ut delar vid behov, allt för att kunna ge produkter längsta möjliga hållbarhet samtidigt som du kan konsumera med förnuft. Tältpinnar kan lätt minska i antal när ett tält monteras upp och ned liksom att beslag minskar i styrka och kan behöva bytas ut allt eftersom.

  Hitta rätt reservdel
  Att veta vad som fungerar till just det tält du har är inte alltid lätt, framförallt inte om tältet har några år på nacken. Vi på Husvagns-Svensson finns vid din sida och kommer att göra allt vi kan för att du ska hitta den reservdel som behövs.

  Smarta tillbehör
  Förutom reservdelar hittar du en rad smarta tillbehör som gör livet med tält till husvagn och husbil mycket enklare. Använd en rejäl gummiklubba när spikarna ska ner i marken, sömtätning om tältet börjat läka eller en tältspännare som gör monteringen av tältet smidigare.

  Impregnering till tält
  Att med jämna mellanrum ta som vana att impregnera sitt tält är en god idé. Då kommer tältet stå emot väta och regn ännu bättre. Vid impregnering är det viktigt att tältet är rent och torrt för att det ska ge bästa effekt.

 • Vindskydd
  Vindskydd

  Vindskydd
  Det är mycket behagligare att sitta utomhus om det är helt vindstilla och inte blåser från flera håll. Ett vindskydd kan skapa en plats där ni kan sitta och umgås under många stunder både dag- och kvällstid. Du hittar ett brett utbud av olika typer av vindskydd till camping hos Husvagns-Svensson. Vi har drygt 60 års erfarenhet av branschen och hjälper gärna till att hitta rätt vindskydd för dig.

  Välj bland flera märken
  Vi är återförsäljare av en rad olika varumärken. Här hittar du produkter från Ventura, Wecamp, Isabella och en rad andra märken. Gemensamt för dessa tillverkare av vindskydd är att produkterna håller hög kvalitet och är tillverkade för att användas under flera säsonger. Tillgång till ett bra vindskydd innebär för många campare ett extra rum att umgås i. Vindskyddet är lätt att använda där ni stannar med er husvagn eller husbil. Lätt att frakta och montera upp och ned.

  Olika funktioner
  Allt eftersom efterfrågan av bra produkter har ökat kommer också nya smarta funktioner. Ett utdragbart vindskydd till husbilen går snabbt att fälla in och ut. Det skapar även friheten att välja när och om vindskyddet ska vara utfällt. Du hittar även vindskydd i en rad olika storlekar och färger.

  Skapa ett extra rum
  Ett vindskydd hjälper till att skapa en naturlig samlingsplats där familjen kan samlas och umgås på ett naturligt sätt. Isabella vindskydd med fönster ger dessutom ett härligt ljusinsläpp och motverkar känslan av att det upplevs som instängt. Vindskydd till tält kan även fungera som ett insynsskydd för att skapa en alldeles egen oas att umgås i. Ät gott, spela spel och bygg härliga minnen tillsammans.

 • Wera Vivaldi & Tillbehör
  Wera Vivaldi & Tillbehör

  Wera Vivaldi
  Helt enkelt framtidens tält för den professionella camparen. Ett fristående tält som står uppe hela året och som skapar fantastiska förutsättningar för umgänge med familj och vänner. Inget mer upp och ner inför sommar och vinter. Helt enkelt mer tid för avkoppling. Inte ens om du vill åka iväg med husvagnen behöver du ta ner tältet.

  Tältet finns i storlekarna 570, 680 och 720 och har en stabil konstruktion med stativ bestående av 40/40 milimeters fyrkantsprofiler av aluminium som utgör ett unikt system där tak och väggar fästs i stativet. Det gör Vivaldi till det stabilaste och säkraste valet på marknaden.

  Tillbehör och reservdelar till Wera förtält Vivaldi

  Vivaldi Paviljong
  Gjord för att kunna användas året om. Den branta vinkeln på taket gör att snön lätt glider av vintertid. Stativkonstruktionen är samma som i övriga Vivalditält, en mycket kraftig aluminiumprofil på 40×40 millimeter. Tältduken är den välkända ”All-Season Residential”, samma väv som används i stora delar av Weras övriga sortiment. Takväven är en PVC-armerad kapellväv på hela 680 gr/m². Fyra paneler är borttagbara, varav tre är fällbara paneler. En panel är med dörr. Alla fönster kommer med stängbara fönsterklaffar. Panelerna placeras i den ordning som du vill.

  Färger: Finns i färgen Steel.
  Fönsterhylla 2 Pack:
  Fönsterhylla 2-pack, till Wera Vivaldi 570, 680 och 720.
  Skjutdörrar:
  Skjutdörr, till Wera Vivaldi 570, 680 och 720. Slipp att öppna och stänga med dragkedja.

  Veranda 300 & 350:
  Veranda är ett perfekt komplement till Wera Vivldi. Perfekt som en extraplats.

  300: Pasar till V570 & V680
  350: Passar till V720

per sida
Visar 1 - 60 av 205 objekt
Visar 1 - 60 av 205 objekt

Meny