Hem
Husbil/Husvagn
Tillbehör till husvagnar & husbilar

Husbil/Husvagn

Hitta rätt i ett hav av tillbehör
Oavsett om du har en husbil eller husvagn finns det näst intill oändligt med tillbehör och reservdelar att komplettera med. Allt från fönster och dörrar till chassi, isoleringsmattor och mycket annat. Rätt utrustning skapar en trevligare upplevelse med din husvagn. I den här kategorin har vi samlat några av de vanligaste och mest populära tillbehör som vi på Husvagn-Svensson säljer.

Ska du på cykelsemester?
En cykelhållare kan användas till mycket, inte enbart till cyklar. Köp till en Easy Dry torkställning från Fiamma så kan du hänga upp blöta kläder och handdukar. Planerar du att åka utomlands på semester med husvagnen? Tänk då på att många länder kräver speciella varningsskyltar som du måste använda när du har cyklar bak på bilen. Kolla alltid vad som gäller för respektive land som du ska besöka. Att ha med cyklar på semester är inte något problem så länge alla regler följs.

Välj rätt speglar för maximal sikt
Aero-backspeglar passar de flesta bilmodeller och speglarna finns i tre olika modeller och storlekar. Om du har en fullbreddsvagn rekommenderas speglarna med extra lång arm. Då får du maximal sikt bakåt, vilket ger en ökad säkerhet under hela resan.

Håll insekter på utsidan
Ingen vill ha mygg och insekter i husvagnen. Använd därför bra fönster- och dörrskydd. När de är monterade går det att ha dörren öppen och låta luft strömma in, men samtidigt hålla myggen utanför. Till mörkläggning finns det flera kassettfönster som effektivt stänger ute ljus.

Undvik en gungande husvagn
Det ska vara möjligt att röra sig fritt i en stillastående husvagn utan att den gungar. Investera därför i olika typer av stoppklossar och stödbensplattor. Med hjälp av dessa går det att få en stabil grund på alla typer av underlag. Husvagn-Svensson tillhandahåller en rad övriga tillbehör, stora som små. Hittar du inte vad du söker är du alltid välkommen att kontakta oss!

Det finns 163 produkter.

Visar 1-18 av 163 objekt
Aktiva filter

Referens: 60102

AL-KO

Husbilsstödben

B = Ramhöjd med lastad bil (mät från marken - ovankanten på ramen "golvet") A = Reglagehöjd (min-max) L = Längd på infällt stödben

Pris 3 436,00 kr
Sista artiklar i lager

Följ oss på Facebook