El in/uttag

Eluttag och elintag till husvagn och husbil

För att kunna ansluta husvagnen till elnätet krävs ett elintag på utsidan. Det finns flertalet uttag att välja mellan för ett komplett elsystem till din husvagn eller husbil, t.ex. elintag på utsidan på 230v och eluttag på insidan gör att du kan använda husvagnen fullt ut när den ansluts till det vanliga elnätet. Husvagn-Svensson har ett brett utbud av produkter att välja mellan.

Utvändigt eluttag till husvagn

På exempelvis campingplatser finns ofta möjligheten att ansluta till en laddstolpe. Utvändigt behövs då ett eluttag. Till eluttag finns lock att välja till för att skydda från väta och annat. Flertalet olika modeller och lock i olika färger finns för att kunna matcha utsidan av husvagnen eller husbilen. Efter att ha anslutit till elnätet finns det möjlighet att få ett komplett elsystem i husvagnen. Samtliga eluttag är kompletta med tätning och CE-märkning, allt för att kunna garantera säkerheten.

Vägguttag till husbil

Efter att ha anslutit husbilen eller husvagnen till elnätet finns det möjlighet att använda vanliga produkter invändigt. För att kunna värma mat i mikron, ladda mobilen eller använda andra eldrivna produkter finns vägguttag att installera invändigt. De monteras och är sedan redo att användas efter önskemål. Genom att installera elintag och eluttag för 230v finns inte behov av särskilt anpassade produkter. Allt kan användas som vanligt, som exempelvis ett kylskåp. 

Olika typer av uttag

Det finns flera typer och modeller av uttag att välja mellan. Kombiuttag har både antennsladd och kan anslutas till en stickkontakten. Uttagstorn kan gömmas i sin helhet när de inte används, vilket kan vara önskvärt i det begränsade utrymme som finns. Elanslutning i husbil och husvagn varierar från behov till behov – rätt produkter gör det enkelt att anpassa till varje behov.