Övrigt

GPS för husbil

GPS:en kan vara räddaren i nöden när du är ute på äventyr längs med vägarna. Att enbart läsa skyltar eller hitta fram på små skogsvägar är svårt utan riktigt bra hjälpmedel. GPS för husbil blir då ett oslagbart hjälpmedel att använda sig av. Husvagn-Svensson har ett stort utbud av GPS:er, högtalare och annat till husvagn och husbil. Vi hjälper gärna till att hitta rätt produkt för dig.

GPS:er från välkända tillverkare

Investera i en riktigt bra GPS som har flera användningsområden. Varje modell har specifika funktioner. Gemensamt för samtliga är att de kommer från välkända tillverkare och håller hög kvalitet. Lägg in önskade rutter i förväg och kör sedan efter GPS:en – tryggt och enkelt. Stor och tydlig display gör en GPS till husbil enkel att använda och hela tiden enkel att följa vägen med.

Olika funktioner

En GPS till husvagn kan ha flera olika funktioner. Några saker som kan vara bra att tänka på är vilken mobiltelefon som GPS:en är kompatibel med samt om det ingår uppdaterade kartor också utanför Sverige. Utifrån hur husbilen eller husvagnen används blir det möjligt att hitta en GPS som är optimal för varje behov.

Högtalare till husbilen

Många timmar längs med vägen tenderar att locka fram allsång i bilen. Bra högtalare till husbil gör det möjligt att lyssna på och njuta av musik på bästa sätt. Inom kategorin finns också batterikabelskor och annat som kan behövas för att utrusta din husbil eller husvagn fullt ut. Här finns många spännande tillbehör inom elektronik att upptäcka för varje husbils- eller husvagnsägare.