Hem
Förarhytt- och isoleringsmattor
Isoleringsmatta husbil & husvagn

Förarhytt- och isoleringsmattor

Förarhytt- och isoleringsmattor för husbil och husvagn

När kylan kommer kan det vara svårt att få ett riktigt varmt inomhusklimat i husvagnen och husbilen. Ibland kan det krävas lite extra hjälp på vägen. Ett alternativ är att använda sig av isoleringsmattor och isolering till husbil. Det är ett relativt billigt sätt att hålla kyla och fukt på utsidan och låta värmen finnas kvar invändigt. Husvagn-Svensson säljer flertalet olika modeller av dessa vintertäcken till husbil – kontakta oss gärna om du vill ha hjälp att hitta rätt.

Vintertäcke till husbil

Ett vintertäcke till husbil är precis som det låter – ett varmt täcke att lägga ovanpå sin husbil. Det finns isoleringsmatta på metervara samt helt färdiga överdrag att använda. Isolering till husvagn och husbil kan placeras ovanpå taket. Materialet är tillverkat för att inte dra åt sig fukt och på ett effektivt sätt isolera från kyla.

Förutom att isolera är detta typ av täcke bra också på hösten och våren. Det hindrar löv och annat att fastna på taket. Istället förblir taket helt rent och välmående. All typ av isolering har en god andningsförmåga.

Universal- och modellanpassad isolering

Mycket av den isolering vi säljer är universell och fungerar till de flesta modeller. Då är det viktigt att läsa vilken storlek de har för att vara säker att det passar. Några modeller som innerskärmar till Fiat Ducato är dock framtagna till just den modellen. Läs därför alltid specifik information på varje produkt för att du ska kunna isolera din husvagn eller husbil på bästa sätt.   

Isolering till fönster

Fönster är ett ställe på husbilar och husvagnar där kyla lätt tar sig in. Det finns isoleringsmattor som placeras utvändigt på fordonets fönster. Fördelen med dessa är att de är effektiva även under sommartid. Solens heta strålar kommer inte att skapa en het bastu invändigt, utan isoleringsmattorna skapar ett mer behagligt inomhusklimat.

Det finns 29 produkter.

Visar 1-18 av 29 objekt
Aktiva filter

Referens: 70074

Fiamma

Lasthållare

Pris 255,20 kr
Mer
Sista artiklar i lager

Följ oss på Facebook