Hem

Lista på produkter efter tillverkare reimo

Allt för husbil, husvagn och van. Husbilstillbehör, husvagnstillbehör och campingtillbehör samt ombyggnadskit.


Sedan 1980 har Reimo specialiserat sig i tillbehör, reservdelar och tillbehör för husbilar, husvagnar, vans och camping. Vi har mer än 20 000 produkter i vårt lager i Egelsbach, söder om Frankfurt i Tyskland. Alla produkter som finns på lager kan skickas inom 24 timmar.
Vi har samarbetspartners i 48 länder, från campingtillbehörs- och husbilshandlare till professionella campingbussbyggare.
I vårt sortiment ingår tillbehör för alla fritidsfordon på marknaden, från små campingbussar och husvagnar till stora linermodeller på över tolv meter. Vi samarbetar med alla stora tillverkare, bl.a. Dometic, Fiamma, Truma, Thetford, Waeco, Thule Omnistor, Prostor, Reich, Carbest, Al-Ko, Seitz och många andra.

Reimo campingtillbehör och friluftsprodukter

Som både importör och grossist kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser för en stor del av vårt sortiment. Dessa produkter tillverkas enligt våra specifikationer och håller hög standard enligt tyska och europeiska förordningar.

Campingstolar, campingbord, campingsängar och mycket mer

Under högsäsongen har vi mer än 10 000 campingstolar samt mer än 5 000 campingbord på lagret. Vi erbjuder ihopfällbara stolar, bord med rullbar bordsskiva, campingkök och -garderober, strandstolar, solstolar, regissörstolar och en massa annat för att din semester ska vara så trevlig som möjligt. I vårt sortiment har vi bland annat välkända varumärken som Camp4, Lafuma, Crespo och Westfield.

Förtält och markiser för husbilar och husvagnar, campingtält, förtältsmattor. solsegel, sovsäckar och självuppblåsbara liggunderlag

Reimo har tillverkat campingtält och tält för campingbussar sedan 1990. Våra campingbusstält passar till modeller som VW Multivan, Mercedes Viano, Renault Trafic samt större modeller som Fiat Ducato och Mercedes Sprinter. Vi erbjuder även ett stort sortiment olika tält för små campingbilar som Fiat Doblo, VW Caddy, Ford Tourneo, Opel Combo, Renault Kangoo, Peugeot Partner Tepee och Mercedes Citan.

Reimo Campervan möbelkits sedan 1980

Ombyggnadskits och möbler för campingbussar, uppfällbara tak och säten

Vi på Reimo utvecklade och producerade våra första uppfällbara tak redan på 1980-talet. Sedan dess har vi tagit fram mer än 80 olika modeller för uppfällbara tak. För tillfället producerar vår verkstad tak för modeller som Volkswagen, Renault, Ford, Mercedes, Fiat, Nissan, Toyota, Hyundai och Opel. För dessa modeller producerar vi även kompletta möbelsets för dem vill bygga om sin vanliga bil.
Våra ihopfällbara Variotech®säten är TÜV-certifierade och har klarat av alla obligatoriska kraschtester. 
Reimo är den främsta experten när det gäller ombyggnad av Volkswagen Transporter och vi erbjuder ett brett sortiment möbler och ombyggnadskits för Volkswagen vans.

Det finns 8 produkter.

Visar 1-8 av 8 objekt

Följ oss på Facebook