Hem
Vintermarkiser
Vintermarkis husvagn

Vintermarkiser

Vintermarkis

Många husvagnsägare har upptäckt att det inte bara är trevligt att ge sig ut efter vägarna under sommartid utan har även upptäckt tjusningen med att åka iväg under vinterhalvåret. För bästa förutsättningar under vinterhalvåret kan det vara bra att gå igenom husvagnen och se till att den är vinteranpassad. Vintermarkiser är anpassad för den kallare delen av året och klarar av både snö och istappar som kan uppstå.

Skapa rätt förutsättningar

Det finns inget dåligt campingväder så länge du är väl förberedd. Vi på Husvagns-Svensson finns här för dig året runt. Den största skillnaden mellan en vanlig markis och en vintermarkis är att den har en förstärkt profil som är utformad för att klara av den ökade vikt som uppstår när det kommer snö och is. Vintermarkisen ska gå att fälla in och ut även i minusgrader och har därför stora klämmor och draghandtag som ska göra det lättare.

Välj rätt storlek

Vintermarkiserna finns i flera storlekar och dess stödben går ofta att kapa för att lätt anpassas till husvagnen. De flesta väljer att själv montera upp sin vintermarkis på husvagnen då det är ett relativt enkelt jobb som många husvagnsägare själv klarar av att utföra. Gå alltid efter de medföljande instruktionerna. Vi hjälper gärna till att tipsa om den modell som passar bäst för din husvagn.

Vintermarkis i aluminium

För att hålla för året runt användning är vintermarkisen tillverkad i aluminium. Använd den under hela året eller byt ut till den vanliga markisen då det inte längre finns risk för snö och isbildning. Fäll ner markisen för att minska insyn eller stänga ute starkt solsken. En bra och prisvärd lösning som går fort att fälla upp och ner som fungerar både vid stekande sol och tätt snöfall och gör det möjligt att året runt leva husvagnsliv.

Aktiva filter

Följ oss på Facebook