Rea
10%
Off

Ventura Air Cito

10298

Ny produkt

Demotält finns uppsatt!

Fler detaljer

Begränsad specialerbjudande

15 201,00 kr

16 890,00 kr

- +

 
Mera information

Elegant och rundat husvagnsförtält med fantastiskt ljusinfall och ­möjlighet till utbyggnad. Tack vare stora fönster och dubbla ljus­paneler i taket är Ventura Air Cito mycket ljust och rymligt.

När du reser med Ventura Air Cito får du ett säkert och tillförlitligt ressällskap. Den unika dragstoppsluftkanalen utmed sidan av husvagnen ser till att den sluter tätt mot husvagnen. Dubbel kederlist gör det möjligt för Ventura Air Cito att monteras på både husvagnar och förtältsboxar på husbilar. De unika funktionerna i Ventura Air Ventura Air Cito ger dig bästa möjliga friluftsupplevelse.

Advanced Air Tube system med patenterade moduler som ger enkel hopsättning, smidig justering och snabba byten. 

FÖRDELAR

Markmått: 350 x 260 cm
Vikt: 30 kg

Speciella detaljer: Dubbla ljuspaneler i taket, Luxor White gardiner och gardinstänger, dragstopp med luftkanal, Advanced Air System, för- tält­stänger, kanal för led­belysning fickor för tältlinor, reflextältlinor, dörrar med ventilationsnät, dubbel kederlist, ytterligare luftkanaler för starkare tak, dubbel luftpump. En luftkanal på sidan av husvagn förhindrar drag och gör att tält ligger tätt intill husvagnen.

Extrautrustning: Air Annex kan fästas på båda sidor, vattensäkra aluminium­stänger, termotak, stödpinnar i aluminium monteringsbart golv (extra tillbehör)

Skriva en recension

Ventura Air Cito

Demotält finns uppsatt!

Skriva en recension

 
Kommentarer(0)

Ingen kund recensioner för tillfället.

20 andra produkter i samma kategori:

Meny