Ny

Campingstol Barletta

70082

Ny produkt

1 195,00 kr

- +

 
Mera information

Justera din stol till din egen höjd och dra nytta av optimal sittkomfort. Barletta Comfort Flex har en justerbar kudde så att du alltid kan vila huvudet perfekt. Njut av utomhus i full komfort hela dagen!

Oavsett om du är lång eller lite på kortsidan passar den här stolen ändå. Kudden är steglöst justerbar med ett spelrum på 10 centimeter. Detta gör att du kan justera ryggstödets höjd mellan 76 och 86 centimeter och du får alltid rätt stöd för ditt huvud. Justering av kudden görs på nolltid. Du skjuter upp den för att höja ryggstödet och trycker ner det om du föredrar det lägre. Förutom den flexibla kudden matchar Flex även den populära Travellife Barletta Comfort campingstolen när det gäller specifikationer. Det betyder att du njuter av en mjuk och elastisk klädsel med extra Airmesh-foder. Du är alltid på rätt plats!

  • Ventilerat och väderbeständigt Airmesh-skydd
  • Justerbart nackstöd
  • Maxvikt 120 k

 

Barletta Flex har upp till sju positioner så att du kan sitta bekvämt i alla situationer. Sätt dig upprätt för en god måltid vid bordet och vik tillbaka den för en eftermiddag med avkoppling i solen. Denna campingstol är lämplig för alla väderförhållanden. Honungskakans struktur i Airmesh-foder har öppningar som gör att vattnet snabbt rinner ut efter en regndusch. Och på en varm sommardag är detta tyg underbart ventilerande! Dessutom har stolen ett extra ländstöd för extra komfort och ett praktiskt förvaringsfack på baksidan. Perfekt för att hålla en bok eller tidskrift till hands. 

Skriva en recension

Campingstol Barletta

Skriva en recension

 
Kommentarer(0)

Ingen kund recensioner för tillfället.

30 andra produkter i samma kategori:

Meny